Account verwijderen

English

Laatst bijgewerkt: 7 oktober 2026

Je kunt je Chrono-account op elk moment zelf verwijderen, in de app.

In de app

Wat er wordt verwijderd

Direct en definitief: je profiel en profielfoto, je posts met hun foto's en video's, je reacties en emoji-reacties, je berichten en de foto's daarin, wie je volgt en wie jou volgt, je blokkades, meldingen, zoekopdrachten en probleemmeldingen. Onze back-ups worden binnen 7 dagen overschreven.

Wat er blijft

Meldingen die je over anderen hebt gedaan, bewaren we als verslag van onze moderatie, zonder koppeling aan jou. Berichten die je via het contactformulier stuurde, worden na een jaar verwijderd.

Geen toegang tot de app?

Stuur ons een bericht met het onderwerp "Mijn account verwijderen", vanaf het e-mailadres van je account. We verwijderen het account binnen een maand en laten je weten wanneer het gebeurd is.